Dnevne sobe

Predstavlja Vaš prostor kako za odmor tako i za zabavu s prijateljima ili porodicom – Vaš novi nameštaj će dnevnoj sobi dati novi sjaj.

Samo najbolje za Vaš dnevni boravak

Ugaona garnitura Azzurra

Komforna, prostrana i udobna, Azzurra odiše kvalitetom. Lako se može uklopiti sa bilo kojim enterijerom, jer Vi birate dimenzije i boje. Kontaktirajte nas već danas i priuštite sebi komfor kakav Vaša dnevna soba zaslužuje.

Ugaona garnitura Verde Royal

Jedna od naših najkvalitetnijih ugaonih garnitura u ponudi, Verde Royal odiše luksuzom, udobnosti i modernim dizajnom. Svaku dnevnu sobu će ulepšati i dati joj sasvim novi izgled – na Vama je samo da izaberete mere i boje.

Ugaona Garnitura Felix

Felix je savršen izbor za sve Vas koji volite moderan i minimalistički dizajn. Stabilna i čvrsta potpora kao i izuzetna udobnost su glavne odlike ove ugaone garniture.

Ugaona garnitura Bergamo

Bergamo je tu da Vas podseti kako odmor zapravo izgleda. Savršen za sve tipove dnevne sobe, Bergamo je sjajan izbor kada god želite da se naslonite i uživate u omiljenoj emisiji, pogledate film ili utakmicu sa prijateljima, ili kad jednostavno samo želite da se opustite.

Na Vama je samo da izaberete dezen i mere, kao i tip naslona – fiksni ili podesivi.

Dnevna Soba Cherry

Ovaj komplet se sastoji iz troseda, fotelje i taburea. Cherry je još jedan primer sjajnog sklada modernog i rustičnog dizajna, nežnih boja i visokog kvaliteta. Moguće je kupiti sve zajedno, ili odvojeno.

Ugaona garnitura Stella

Stella je Vaš izbor ukoliko želite minimalistički dizajn i maksimalnu udobnost. Stella je naš najpopularniji model kod kupaca koji žele pouzdanu garnituru za svoju dnevnu sobu, koju mogu koristiti i kao ležaj za sebe ili za goste kada se ukaže prilika za to.

Ugaona garnitura Rafael

Rafael je sjajan izbor za Vas ukoliko želite garnituru koja će se veoma lako uklopiti u bilo koji enterijer, a bitna Vam je maksimalna iskorišćenost prostora. Postoji mogućnost izrade i Rafael taburea u istom dezenu.