Garderoberi

Rešite problem sa skladištenjem odeće jednom za svagda. U našoj ponudi ćete naći širok asortiman kvalitetnih garderobera pravljenih samo za Vas.

Prepustite našim garderoberima brigu o Vašoj odeći

Garderober Adonis

Među našim najvećim garderoberima, Adonis poseduje dovoljno prostora za odlaganje Vaših stvari. Od odeće do ćebadi, pokrivača i jorgana, Adonis Vam omogućava da praktično i efikasno organizujete odlaganje.

Garderober Valery

Valery je rešenje vaših problema sa odlaganjem veša ukoliko Vam proctor ne dozvoljava neki veći garderober. Valery takođe poseduje i unutrašnje osvetljenje i veliko središnje ogledalo.

Garderober Gray

Gray je zamišljen tako da može da se uklopi u više prostorija, ne samo spavaću sobu. Kompaktan ali izuzetno dobro organizovan, ovaj garderober je savršen izbor ukoliko nemate potrebu za većim garderoberom poput Adonisa. Može se kupiti sa Gray komodom ili bez.

Garderober Samanta

Dvokrilni garderober Samanta odlikuju kompaktnost, maksimalna iskorišćenost prostora za odlaganje, i dva velika ogledala na vratima. Samanta je sjajan izbor za manje spavaće sobe.

Garderober Vito

Vito poseduje tri dobro organizovana krila i središnje ogledalo, i jako lako se uklapa u bilo koju vrstu enterijera. Stabilan i prostran, biće sjajan dodatak Vašem domu.

Garderober Tara

Ukoliko Vam treba dosta prostora za odeću, a želite da je dobro organizovana, Tara je pravi izbor za Vas. Taru pravimo po Vašim merama, na Vama je samo da nas kontaktirate.

Ormar Lord

Lord je unikatan, prostran, i može se koristiti kako u spavaćoj tako i u dnevnoj sobi. Centralni deo poseduje i dve staklene vitrine sa rasvetom, gde možete odložiti Vaše omiljene čaše, šolje ili neke druge Vama drage stvari koje zahtevaju posebno mesto u domu. Između vitrina nalazi se prostor za TV, dovoljno dubok da se ne morate brinuti da li će TV biti stabilan unutra. Lord možete kupiti i uz dodatke – jednokrilni ormar, zidna polica i radni sto, ili kao sam centralni deo. Šta god da izaberete, Lord će zadovoljiti Vaše potrebe.