Komode i stolovi

Kutak za odabir klub stolova, stolova za šminkanje i komoda po Vašoj želji i meri

Upotpunite Vaš prostor nameštajem kakvim ste oduvek želeli

Sto za šminkanje Leona

Sto za šminkanje Leona je savršen dodatak Vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi – gde god da poželite da se našminkate. Uz sam sto dolazi i prateća rasveta prilagođena Vašim potrebama. Tu su, takođe, i dve fioke koje omogućavaju bezbedno i lako skladištenje Vaše šminke i dodatnih asesoara.

Sto je moguće poručiti u paketu sa stolicom ili bez, a glavne dezene naravno birate Vi.

Klub stočić Vero

Klub stočić Vero je savremenog dizajna i sjajno se uklapa u modernije dnevne sobe. Uz Vero možete poručiti i TV policu Adamo kako biste kompletirali dnevnu sobu – naravno, možete birati dezen po Vašoj želji.

Trpezarijski sto Aska

Prostran i moderan, Aska je savršen izbor za Vašu trpezariju. Možete kupiti ceo komplet sa stolicama, ili samo sto, rado ćemo izaći u susret Vašim potrebama.

Klub stočić Donna

Dona će se savršeno uklopiti i u manje dnevne sobe, a svojim izgledom će sigurno ulepšati svaki prostor gde se nađe. Donna čeka na Vas – samo odaberite mere i dezen.

Komoda Bella

Kompaktna, modernog dizajna, Bella može da služi kao manja komoda ili cipelar. Kao i uvek, Vi možete izabrati dezen koji najviše odgovara Vašem enterijeru.

TV polica Adamo

Adamo je s razlogom naš najpopularniji model TV polica. Moderan dizajn i širok spektar dostupnih dezena će lako uklopiti Adamo u bilo koju dnevnu ili spavaću sobu. Kontaktirajte nas već danas i rezervišite svoj Adamo!