Kuhinje

Uz našu pomoć kuhinja će vam postati omiljeno mesto u kući – savršen sklad elemenata će Vam osvežiti ambijent i uštedeti na prostoru.

Kuhinja

Vaš novi omiljeni deo doma

Verona

Verona je, po uzoru na grad Veronu, bezvremenskog, tj „evergreen“ dizajna i lako se može uklopiti u bilo koji prostor. Dovoljno skladišnog prostora, kao i kvalitetna izrada, će vam dodatno olakšati pripreme obroka za Vas i Vaše najdraže.

Palermo

Palermo je savršen sklop rustičnog i modernog dizajna. Maksimalna iskorišćenost prostora čini Palermo kuhinju savršeni izbor za manje prostore – mada modularnost samog modela i njegovih elemenata se lako može iskoristiti i za veće površine.

Neron

Ukoliko za sebe tražite samo najbolje, onda je Neron pravi izbor za Vašu novu kuhinju. Moderan dizajn, u kombinaciji sa dosta skladišnog prostora i velikim radnim površinama je dobitna kombinacija za bezbrižno pripremanje hrane.

Castor

Kuhinja Castor je savršen izbor za sve koji vole minimalistički, moderan dizajn. Modularni elementi, dosta skladišnog prostora, kao i dodatna rasveta čine ovu kuhinju idealnom za manje prostore. Naravno, ukoliko je ovaj dizajn Vaš izbor, možemo Vam pomoći da Castor adaptirate i u veći prostor.

Polux

Polux je idealno rešenje za sve Vas koji volite minimalističke ali jako funkcionalne kuhinje. Širok izbor dezena Vam daje mogućnost da ovu kuhinju uklopite baš prema bojama ostatka Vašeg enterijera, dok joj kvalitet izrade i materijala daje dodatan sjaj.

Classico

Kao što joj i ime nagoveštava, Classico je jedan od naših najpopularnijih modela. Iako jednostavan, dizajn ove kuhinje Vam daje dosta skladišnog prostora – možete nas kontaktirati već danas i pomoći ćemo Vam da ovaj dizajn uskladimo sa Vašim željama.

Americano

Kuhinja Americano je zamišljena po uzoru na klasične američke kuhinje. Nešto klasičnijeg, jednostavnijeg dizajna, ali sa pregršt prostora za pripremu obroka, kao i dosta mesta za skladištenje, Americana jako brzo postane omiljeni deo svake trpezarije.
Na Vama je samo da odaberete dezen – sve ostalo prepustite nama.