O nama

Nameštaj dizajniran po Vašim merama i željama, napravljen da traje. Dobro došli u dom Po Svom, mesto gde kvalitet nikad nije stvar kompromisa.

Od idejnog rešenja do realizacije

Mi smo ovde samo zbog Vas. Tu smo da Vam pomognemo oko samog dizajna enterijera, odabira materijala, celokupnog koncepta i same realizacije opremanja Vašeg prostora. Naše je zadovoljstvo videte da konstantno ispunjavamo Vaša očekivanja – i uvek nam je drago kada nam ponovo dođete.

tradicija

I tako već više od dve decenije

Ponosni smo na to što smo počeli kao porodična firma, i uspeli da zadržimo to u srži našeg poslovanja.
Kada smo počinjali, pre 28 godina, imali smo ideju o samom načinu poslovanja, kao i vrednostima na kojima će se naša firma temeljiti. Insistiranje na najboljem kvalitetu materijala koje koristimo je jedan od temelja naše firme, temelj koji nam je omogućio toliko poverenje naših mušterija. Upravo zbog toga nas postojeće mušterije preporučuju drugima, a i neretko se ponovo odlučuju baš za naš salon nameštaja kada žele da upotpune neku prostoriju u svojoj kući, stanu, lokalu…
Hvala Vam što ste deo naše tradicije!

Pobednici

Priznanje tokom COVID pandemije

2020-a godina je bila burna. Zadesila nas je COVID pandemija, i ubrzo učinila svakodnevni život dosta drugačijim od onoga što smo ranije navikli. Kako je u prvim mesecima nastala velika potražnja sa maskama za lice, a maski nije bilo dovoljno, odlučili smo da pomognemo koliko možemo. Fokusirali smo se na šivenje maski za lice, da obezbedimo maske za one koji nisu mogli da ih priušte ili nisu mogli da ih kupe na vreme. Iako za ovako nešto nismo očekivali ništa zauzvrat, priznaćemo, bio je lep osećaj biti priznat kao dobitnik nagrade „Heroji Beograda“. Ako svako od nas da svoj doprinos, shodno svojim mogućnostima, verujemo da ćemo iz ove borbe izaći kao pobednici.

Pogledajte ponudu

Kuhinje

Dnevne sobe

Spavaće sobe

Garderoberi

Komode i stolovi

Naši partneri