Spavaće sobe

Upotpunite Vaš dom ležajima iz naše selekcije i uverite se zašto se na našim krevetima najlepše spavaUpotpunite Vaš dom ležajima iz naše selekcije i uverite se zašto se na našim krevetima najlepše spava

Poboljšajte kvalitet Vašeg sna s’ našim krevetima.

Bračni krevet Milano

 Raskošnog izgleda i čvrste potpore, Milano je zamišljen da odgovori potrebama i najzahtevnijih kupaca. Milano će se postarati da dobijete dovoljno kvalitetnog sna, a na Vama je samo da odaberete dezen.

Možete ga poručiti sa ili bez dušeka, u dezenu po Vašoj želji.

Bračni krevet Atina

Atina je savršen spoj komfora i minimalističkog dizajna.
Čvrste baze i prostoran, ovaj bračni krevet je sve što Vam treba da upotpunite Vašu spavaću sobu. Možete ga poručiti sa ili bez dušeka, kao i u drugim dezenima.

 

Bračni krevet Firenza

Firenza je za Vas ukoliko želite da ne razmišljate o skladišnom prostoru za posteljine, jorgane, ćebad i jastuke. Dosta prostora za skladištenje ne znači da žrtvujete komfor – naprotiv, Firenca je izuzetno udobna, a postoji i mogućnost stavljanja memorijske pene za dodatan ugođaj.

Bračni krevet Apolon

Apolon je za sve vas koji želite udobnost bez kompromisa ukombinovanu sa vanvremenskim dizajnom i dosta skladišnog prostora.
Možete ga poručiti sa ili bez dušeka, u dezenu po Vašoj želji.
Priuštite sebi san kakav ste oduvek hteli – izaberite Apolon.

Krevet Lara

Lara je krevet za Vas ukoliko želite ležaj nešto jednostavnijeg dizajna, koji će se uklopiti u bilo koju spavaću sobu – a opet, biti jako udoban sa prostorom za skladištenje posteljine ili odeće za zimu / leto.
Kod ovog ležaja postoji mogućnost izrade dušeka od memorijske pene za dodatan komfor.

Bračni krevet Tea

Modernog dizajna, bez potrebe za dosta dodatnih detalja, Tea je ležaj koji će Vam jako brzo postati omiljeni deo nameštaja. Visok kvalitet izrade, prostor za skladištenje, kao i mogućnost izrade dušeka od memorijske pene čine ovaj ležaj jednim od najpopularnijih modela u našoj ponudi.

Bračni krevet Astor

Astor se lako uklapa u bilo koju spavaću sobu. Prostran je, ali ne preterano robustan, izuzetno udoban ali i sa dosta prostora za skladištenje. Za Astor takođe postoji mogućnost izrade dušeka od memorijske pene, i odabir dimenzija i dezena po Vašim željama.

Dečiji krevet Maštalica

Maštalica je idealan izbor za Vaše najmlađe. Funkcioniše kao krevet na sprat sa prostorom za odlaganje knjiga ili veša, a dodatno se može ugraditi i radni stočić. Postoji mogućnost i kupovine dušeka kod nas, ili možete dušek kupiti zasebno. Takođe je u ponudi više dezena, na Vama je samo da izaberete omiljenu boju Vašeg deteta.